Om företaget

Vi är ett litet familjeföretag med två anställda från Järfälla nordväst om Stockholm. Vi arbetar mycket i västra och norra Stor-Stockholm men även i resten av länet.

Vi startade som ett enmans-företag 2008 av ägaren, Kristofer Ehrlin som är diplomerad Trädgårdsmästare med inriktning på anläggning från Stockholms Trädgårdsmästarutbildning och har arbetat i branschen sedan 2002.

Under åren har vi arbetat med många anläggningar och våra nöjda kunder värdesätter vår grundliga yrkeskompetens, stora nätverk och väl utförda arbete av hög kvalitet.

Hos oss är er trädgård i trygga händer, vi har stor kunskap om både miljö och material. Vi har lång erfarenhet av anläggning av både gröna och hårdgjorda ytor och kan ta hänsyn till båda aspekter för ett bestående resultat. En vacker och funktionell trädgård är våra ledord.

Oss anlitar ni om ni behöver hjälp med delar eller hela trädgården, vi åtar oss ofta totalentreprenad där både sten, snickeri, gröna ytor och andra delar ingår. Vi har stor kompetens och ett brett nätverk av kunniga yrkesmän såsom; snickare, elektriker, vvs, arborister osv.

 

Stödmur, gräsmatta och trädäck i Bromma.